joi, decembrie 06, 2007

decembrie forever


e decembrie. e frig. e frumos. incet, incet, ma acapareaza cu totul atmosfera sarbatorilor, forfota din oras si luminitele colorate, bucuria gandului ninsorii, al mirosului de brad si portocale, al artificiilor din noaptea de revelion; toate trag dupa ele o avalansa de sentimente, de la visare la afectiune excesiva, optimism, generozitate, ingaduinta. simt plutind in aer pacea si armonia.

las sa se sfarseasca noul an frumos incercand parca sa recuperez tot ce n-am reusit sa fac vreme de 11 luni si sar peste bilantul nemilos al realizarilor si esecurilor al carui rezultat ar fi pagubos. pentru noul an scormonesc in cutiuta cu sperante ca un copil in sacul cu jucarii, fac promisiuni, mincinoase sau nu, despre cum voi fi mai buna, mai abila, mai fericita, mai desteapta, mai tenace, ca va fi anul implinirilor mele.

pentru ca in decembrie e craciun, cand dau iama la platourile cu bunatati si am dulapul burdusit de cadourile primite. pentru ca in decembrie reusesc sa fiu cum in august nici nu ma gandesc. pentru ca cineva drag e nascut in demebrie. pentru ca in decebrie gasesc pretextul de a ma alinta in brate. pentru ca am nasul rosu si port fular colorat in decembrie. pentru ca in decembrie casa impodobita cu sclipiciuri si beteala imi zambeste.

e decembrie. e frig. e frumos.

3 păreri:

Pacutz on 7 decembrie 2007 la 09:35 spunea...

bleah. sustin doar prajiturile de craciun. restu` poate sa dispara.

Cristi on 7 decembrie 2007 la 10:05 spunea...

eeu, eeu sunt persoana speciala nascuta in decembrie! bat la pariu!!! :]]

Irina on 7 decembrie 2007 la 22:59 spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino