vineri, decembrie 07, 2007

Cadouri


Mai sunt 2 săptămâni şi puţin până la Crăciun, deci (poate, probabil, după părerea mea) toată lumea cumpără cadouri. Cui nu-i place să primească un cadou?! Oricine zice că lui, minte :D Daaar... să faci cadouri... asta e greu :-? e o artă. De obicei caut idei de cadouri cu o lună înainte de "eveniment" si sfârşesc prin a lua o tâmpenie în ultimul moment. Ei bine, anul ăsta nu va fi aşa! Surprinzător, ştiu exact ce voi lua fiecărei persoane.

Oricât de bine aş cunoaşte o persoană, tot mi-e greu să găsesc un cadou destul de bun. Dacă persoana mai e şi de sex masculin, gradul de dificultate creşte considerabil. Dacă persoana de sex masculin îţi mai e şi jumătate, şansele să găseşti un cadou pe care să-l considere şi el perfect, un cadou care să-l facă să spună "Wow!" din inimă, sunt nule. Pe când pentru ei, băieţii, e relativ uşor. Nu poţi să-i faci unui băiat un cadou prea personal. O fată chiar apreciază. Un băiat nu îşi exprimă prea des dorinţele. Fete zic mereu vreau. Ai putea să-i iei ceva fun. Sau... nu. Eu nu cel puţin. Ligiei pot să-i iau mereu o carte la care mi-a plăcut descrierea sau coperta sau titlul :)) Sunt ferm convinsă că unui băiat nu i-ar face plăcere să citească Măritată cu forţa sau Arsă de vie etcetcetc. Daaar... hey... vă vor plăcea cadourile noastre... că sunt de la noi... că ştiţi cât ne agităm... că ştiţi că sunt din suflet ;;)

You Were Very Naughty This Year!

Naughty, naughty! You've given Santa a broken heart.
You probably won't get anything from Mr. Claus
Except for a well deserved spanking
(Which you'll probably enjoy, you sicko!)Şi vreau să văd cât de cuminţi au fost half.moon, Mihai, Boboc, Paca, LittleBro

;;)
 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino