duminică, decembrie 16, 2007

d-nului X, îţi dorim chin şi cancer


Din categoria "oameni care se vor duri dar sunt doar idioţi ciudaţi"...

Hai să nu dăm nume. Să-i zicem X. X a scris pe blogul lui (da, chestiile subliniate sunt linkuri) despre concertul Viţa de Vie. Mulţi au făcut asta! Dar el, duuuuuur şi răăăăău şi mare şi matur, cu idei preconcepute idioate şi ele a atacat atât formaţia (ok, we support freedom of speech, ft bine că nu-i plac, daaar, părerea mea, Viţa de Vie înca rămâne una din puţinele trupe rock relativ comerciale care nu şi-au alterat stilul mai deloc, încă au o energie în ei, cu toate fiţele pe care le are Despot în cap - deşi la concert a fost friendly, a făcut şi cu mâna când a plecat - tot rămâne un muzician bun, nu trebuie sa apreciezi omu, trebuie sa îi apreciezi muzica) cât şi pe noi.

"Am ajuns azi pe zi pe acolo cu putina treaba. Cateva veverite deja se asezasera si chicoteau despre Adi Despot."

Şi Bec ne-a numit - indirect, într-adevăr - piţipoance, dar el poate, Bec ne cunoaşte, ştie că-l iubim pe Despot că face muzică frumoasă şi că - DA - este frumos (fapt ce nu poate fi contestat). Deci, d-nule X...

Daaacă ţie nu îţi place în mod special muzica celor de la Viţa de Vie nu înseamna că nu trebuie să îi placă nimănui... Vrei să zici că nu te-ai făcut niciodată praf pe Varză sau nu te-ai zbenguit niciodată pe Basu şi cu toba mare? Greu de crezut...

Cât despre veveriţe , eei bine... Nu ştiu ce înţelegi tu prin veveriţe. Daaaacă înţelegi "fane obsedate"... da, suntem. Dar mie-mi pare că ziceai mai mult prin "veveriţe"...
Aceste veveriţe înseamnă mult, îţi zic eu... Din cauza "veveritelor", a fanelor disperate, ca muzician, zâmbeşti, te bucuri când apare pe strada una să îti ceara un autograf sau o poza, înseamna că te apreciază, te apreciază pe tine, îţi apreciază munca... Dar tu nu ştii asta pentru că, deh, pe tine nu te apreciază nimeni >:PDa, mă da, când vine vorba de VdV, sunt fană disperată. Şi, ca o veveriţă disperată care zice el că sunt, care apreciază doar fizicul solistului, nu şi muzica, încercam să le explic tipelor din juru meu (de-acolo, din primu rând unde eram) să nu mai TRAGĂ de Despot ca, proastelor, dacă-l atacaţi voi, căcat, se sperie, se enervează... vouă v-ar plăcea să tragă 5 oameni de voi?!

Deci, dragă d-nule X, ai reuşit să mă enervezi. "O să-ţi dăm un bas şi-o tobă mare peste bot" :-"... Cu dedicaţie refrenu, zic (Paraziţii, care sunt prieteni cu VdV)...

10 păreri:

boboque on 16 decembrie 2007 la 03:29 spunea...

pai...nu. adica...da. adica 10 pentru X, 0 pentru tine. adica ai exagerat muuult mai mult decat ar fi fost nevoie,sau voie.

1.e blogul lui,deci se poate caca pe vita de vie
2.e gustul lui,nu asculta vdv,nu te caci in gustul omului
3.chin si cancer?! wtf?! a omorat pe cineva?
4.a zis bine ce a zis... cu veveritele
5."oameni care se vor duri"...nu. nu am observat cea mai mica urma de duritate in post'ul lui.era o parere pur sictiroasa si totodata informata: "se stie ca deseara o sa fie plin de muieret calare pe mese si salivand". Asa a fost.
6. flaming pe blog = |4m3
7. flaming flaming flaming flaming. NU NU NU NU NU! e de bun simt sa nu te certi "ca chiorii".

Sa nu mai faci asa. (poti sa ma injuri,dar nu intr-un post pe blog)

Irina on 16 decembrie 2007 la 13:24 spunea...

1.e blogul meu, deci ma pot caca si eu pe ce vreau
2. am zis ca ok, ft bine ca nu-i plac vdv, e parerea lui
3. m-a enervat
4. bine
5. ...interpretabil.
6,7. e blogu meu. nu mi-a convenit ce a scris el. pot sa imi exprim parerea, cum a facut-o si el. lui nu-i plac vdv , mie nu mi-a placut postul lui.

Per on 16 decembrie 2007 la 14:08 spunea...

i subscribe.
ti-am mai zis. chiar nu era nevoie. probabil ca daca as fi fost la concert, as fi avut acelasi lucru de zis (intr-o forma sau alta) :))

Constantin on 16 decembrie 2007 la 18:18 spunea...

"din cauza veveritzelor zambesti.....".Indubitabil:D.Oricum te agitzi prea mult draga mea pt ca bajetzii astia care comenteaza stiu f bine de ce vatzi strans dita mai turma de "pitzigoance" acolo ca sa nu zic veveritze....Vitza de vie nu mai face muzica buna de la al doilea album.Nu mai sunt "varza"....Sunt tufe de venetzia acum.Gandestete de ce ar veni o "trupa buna si mare" de rock cum clar sunt astia:P sa cante intro carciuma imputzita si inghesuita ca taclalele?:P.I rest my misoginistic case;)).

hybrid4u on 16 decembrie 2007 la 18:56 spunea...

dudette... da veveritele... erau mici si dragalase si pufoase. e o varianta. si fata de el, chiar sunteti mici. ar fi fost dumb sa vezi baietii stand in fatza si rupandu-si tricourile pt o poza cu ADDDDDIIIIIIIIIII... :)))
deci... cheer up. ddumi is not evil. he does believe in santa. so... veveritele erau chestiile alea mici si pufoase :D

Anonim spunea...

Deci fata draga...si prostutza... nush dar deja esti de`a dreptul penibila prin tot ceea ce spui..orice spui e impotriva ta.Deci clar si raspicat ma pish cu bolta pe vita de vie si pe genu asta de fete care n`au pic de mandrie si saliveaza la orice cantaretz de mana a doua.Cel mai bn incercati sa`i faceti cele care va simtiti un oral lu despot poate va da un citro ;)

Anonim spunea...

Eu pot incepe cu asta:naivitate cat cuprinde.Iar de la naivitate la PROSTIE nu e decat un pas.Imi pare sincer rau sa zik asta,dar randurile alea scrise,denota treaba asta.Te acuzi singura.In lok sa multumesti pt . simplul fapt ca a facut un comment legat de formatia ta preferata...plus de asta,its just only your imagination.Sau nu ai mai auzit pana acum un comment cu adevarat evil?Fiecare cu ale lui..crede'ma ca peste 10 ani te vei amuza de reactia ta,copila!Bucura'te de muzika ta,si daca esti chiar fan,nu te agiti ca pestele pe uscat...facand asta e ca si cand ai da dreptate celui cu adevarat rautacios.

boboque on 17 decembrie 2007 la 19:40 spunea...

- It is noted that Internet users are more likely to flame online than insult others in the real world, as the latter can lead to embarrassment and physical altercations, which online "anonymity" can avoid.

Recomand Wikipedia. Educativ.

I rest my case, m-ai enervat. Dar nu o sa te fac albie de porci.

LittleBro on 18 decembrie 2007 la 21:21 spunea...

pisi, exagerezi la modul ideal. ce a facut ddumi a fost sa`si exprime parerea la modul general despre "veveritele" care se uda cand vad un solist no`name de la o trupa no`name dintr`o tara no`name, putea la fel de bine sa aiba drept inspiratie un grup care tipa dupa solistul de la emil sau cel de la ocs, ca sa nu mai zic de chirila, voi n`ati fost decat inspiratia care a dus la scrierea acelui post. ce ai facut tu in schimb este un atac direct, fara logica si al carui rezultat l`ai aflat deja: tot tu ai picat de fraierica...

P.S. tine`o tot asa, cearta aduce vizitatori si page views, o iei pe urma lui zoso.

P.S.S. data viitoare cand ai chef sa repeti experienta ai grija sa nu fiu plecat si fara acces la net, vreau si eu sa particip la decapitarea ta publica

Anonim spunea...

http://lumerkoz.edu Perfect work, http://www.sqlprof.com/members/Buy-Inderal.aspx retiring groupmonday http://www.lovespeaks.org/profiles/blogs/buy-prilosec chan http://www.comicspace.com/buy_avapro/ lime nurul http://rc8forum.com/members/Buy-Singulair.aspx reisner dibam http://soundcloud.com/avodart nodeparture anos

 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino