joi, noiembrie 01, 2007

Save the planet!!!!!!!


M-am lovit azi din nou de răutatea şi nepăsarea umană într-o discuţie cu half.moon şi Mihai (Pribeagu, Mamulea, Puştiu, Copilu, cum vreţi voi). Vorbeam despre voluntariat (mai exact despre ce-am făcut miercuri la Mare Nostrum). În timp ce half.moon zicea că nu crede că douăzeci de oameni pot face ceva pentru ecosistem (for the record, sunt MULT mai mulţi), Mihai a început să ne povestească cum a participat el la o ecologizare pe o plajă. Era foarte revoltat de faptul că au dat doar o diplomă pentru tot liceul, adică vreo 70 de copii. Am pus întrebarea evidentă "Ce importanţă avea diploma?". Atunci m-a lovit: el merge la voluntariat pentru că dau bine diplomele de genu la CV!
Şi nu e singuru! Mergem la voluntariat pentru scutiri şi diplome, împărţim câţiva fluturaşi după care îi aruncăm în primul coş, participăm la diverse marşuri împotriva poluării sau diverse, asta după ce am aruncat pe jos chiştocul de la ţigară şi pachetul gol de ţigări; după ne urcăm în maşinile noastre şi omorâm copaci X(
Susţinem proiectul "Salvaţi Vama Veche" dar când ajungem acolo ne facem praf şi lăsăm munţi de gunoaie în urmă; când vin voluntarii cum saci de gunoi, nimeni nu se oferă să îi ajute.
Toţi spunem că reciclarea e o idee atât de bună, dar câţi dintre noi am dus hârtie, metal, orice, la un centru de reciclare?
Şi tot aşa.
Mă dezamăgiţi! Şi în plus, îmi distrugeţi planeta!!
In conclusion... plant a tree!!

2 păreri:

Ligia on 2 noiembrie 2007 la 00:33 spunea...

e adevarat, niciunul dintre noi nu a dus hartie la reciclat, dar spune-mi, ai idee macar unde ar trebui dusa? n-am citit niciun fluturas pe care sa scrie unde exact tre sa ma duc cu sacul de caiete si, crede-ma le citesc!

Per on 2 noiembrie 2007 la 18:58 spunea...

mutati-va in pestera :))
e natural

 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino