marți, noiembrie 20, 2007

"free hugs"


Nu stiu cand a inceput, dar free hugs este o campanie initiata pentru a insenina ziua cat mai multor oameni. ea consta in mobilizarea unui grup de voluntari care se vor plimba zambitori intr-un loc populat cu pancarte cu mesajul "free hugs", lasandu-se imbratisati sau chiar incercand sa imbratiseze pe oricine.

mai nou am observat ca a devenit un trend, sintagma facandu-si aparitia peste tot: in statusuri, la descrierile/comentarile pozelor de pe hi5, pana si rostita de fiece data doua mimoze se imbratiseaza. meditand putin, ma ia cu greata.

logica mea spune ca nu ar trebui imbratisezi pentru ca e gratis. imbratisezi un om cand ti-e drag de el, pentru a-ti manifesta afectiunea, daca ti-a lipsit, in semn de consolare, de sprijin moral etc, intr-un fel sau altul, are loc o exteriorizare (minima macar) de emotii, sentimente, trairi. personal, imi diplace sa fiu luata in brate in forta de catre indivizi cu care n-am o legatura de bun simt acolo(hugurile de hihihihi-eu tin neaparat, tu nu ma lasi nici de-a(l) dracu-nu se pun)-prefer pupicii, sunt banali iar contactul fizic este scurt. in alta ordine de idei, orice lucru repetat la nesfarsit, isi pierde valoarea, bleah, hug-ul nu mai e ce a fost!

in ciuda faptului ca scopul miscarii este unul rezonabil, totul a degenerat intr-o scalambaiala obligatorie pentru obtinerea titlului de "miss popularitate". nu concurez si nici nu sunt in juriu, deci...stay away!

...don`t hug me for free. hug me for the wonderful person that i am.

3 păreri:

Anonim spunea...

veeezi tu , in lumea de azi oamenii au nevoie de chestii pe gratis pentru a o face......e aiurea dar asta e societatea in care traim , crezi ca daca scria hugs ar fi facut`o cineva? era o chestie facuta cu intentia de a sensibiliza oamenii,pt ca ne grabim prea mult si nu avem timp sa ne mai bucuram de o simpla imbratisare , poate tie ti se pare aiurea daar multe persoane au nevoie de asa ceva doar pt a le schimba ziua...putina afectiune nu strica niciodata;)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Per on 21 noiembrie 2007 la 21:27 spunea...

nu cred ca are cineva nevoie de free hugs. de fapt daca cineva are nevoie de free hugs, it's in a mental clinic.

 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino