marți, octombrie 23, 2007

deh, sistemul


oricat de pozitiva as incerca sa fiu sau cel putin sa ignor, nu reusesc sa pastrez pentru mine sentimentele potrivnice fata de turismul din tara noastra.
o rezervare facuta in urma cu o luna, cu avans platit si toate cele poate fi anulata cat clipesti, cu banala scuza "a intervenit o problema". stiu ca stimabilul care a facut manevra nu sufera personal nicio repercusiune, dar contribuie semnificativ la degradarea urmei de incredere in sistemul romanesc de servicii.
aditional, in incercarea de a scoate la capat situatia creata pentru a nu ne pune in cap alti 5 oameni care depindeaua de noi si organizarea noastra, am apelat la serviciile via-internet pentru gasirea unei noi vile. informatiile din ofertele disponibile erau minimale, extrem de incomplete(trebuia obligatoriu sa-i suni inainte de nota in lista de optiuni) si sa le promiti prietenos tuturor un raspuns definitiv a doua zi.

stresata de conjunctura creata si enervata la culme de proprietarii de vile al caror dezinteres ma izbeste-n freza(barbati in marea lor majoritate), ma voi duce sa somn pufos, vise frumoase si pupici roz. mai spalati-va!
 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino