miercuri, decembrie 22, 2010

Chrismassy


Niciodată nu am fost un mare fan al Crăciunului. De fapt, Ligia m-a numit de nenumărate ori Grinch. Da, da, am înţeles entuziasmul oamenilor, iubire, atmosferă cozy, aşa, în familie şi neapărat cadouri, multe cadouri! De obicei şi participam pentru că, na, e cam imposibil de ignorat întregul fenomen. Anul ăsta, în schimb...

Nu există luminiţe de Crăciun. În Constanţa străzile sunt întunecate, fără steluţe, fără fulgi de zăpadă, nici măcar un Moş Crăciun nu am văzut.
Nici acum 3 ani nu aveam brad, dar acum nu mai am nici măcar o creangă agăţată pe undeva, o beteală pe bibliotecă sau ceva care să trimită cu gândul la Crăciun.
În ultimele 3 luni am fost în Bucureşti. Sărbătorile m-au adus înapoi la familia mea. Nu, nu a trezit nimic în mine să-i revăd şi nici ei nu au părut prea fericiţi că sunt acasă, de fapt, după primele 2-3 ore deja păreau deranjaţi de faptul că fac dezordine şi zgomot.
Toată lumea (care contează) e nefericită. Se întâmplă chestii naşpa, se ajunge la concluzii neplăcute. Prea multe momente în care e clar de ce oamenii se sinucid în perioada asta a anului!

Nu se întâmplă nimic.
Deşi nu mă încântă Crăciunul... Chiar sper ca pe 24 sa apară de nicăieri toate decoraţiunile alea kitschoase, vreau sa văd lumini colorate şi câte un Moş Crăciun în fiecare geam, să se audă clopoţei, colinde, să miroasă a sarmale şi să mănânc turtă dulce. Hai, fie, poate să şi ningă!
Dacă nu, mă întorc în Bucureşti. Acolo, prin Piaţa Victoriei (cred) unde sunt în mijlocul străzii luminile alea mov absolut oribile, la petrecerile FJSC unde vine Moş Crăciun şi face glume foarte proaste, la mine acasă unde sunt atât de multe decoraţiuni care luminează pe şi în casă, încât nu pot să dorm noaptea...

1 păreri:

radiowhisper.com on 24 martie 2011, 20:31 spunea...

Buna Seara!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta_whisper sau un e-mail, tot la asculta_whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino