marți, februarie 16, 2010

Magazin de vise


De când au apărut am așteptat cu nerăbdare ziua în care aveau sa fie interzise! Era clar că o să se facă abuz și că nu au cum să reziste prea mult timp...

De ce nu îmi plăceau mie aceste spice shop-uri? Nu, nu pentru că uuu, se consumă droguri. Drogurile se consumă oricum... Așa erau mai accesibile, ce-i drept. Și faptul că puteai să zici ”sunt legale, se vând în magazine, deci nu au ce să-mi facă” au convins destui oameni să le încerce ... Și adevărul e că mă întrista, într-un fel, să aud că din ce în ce mai mulți copii de 12-13 ani mor din cauza ierburilor pe care le fumează (sau a ”sării de baie” care înlocuise regenoanele din câte am înțeles).

Dar problema mea principală cu aceste magazine era faptul că transformaseră Constanța (și multe alte orașe, bănuiesc) în niște kitschuri penibile. Culorile puternice - mai ales verdele aprins - îmi violau retina. Mai bine fără!
Apropo de droguri... Nu știu cât e de adevărat, dar, hei, interesantă perspectivă.

Cu opt mii de euro, Agenţia Naţională Antidrog a reuşit să afle ce droguri preferă consumatorii din cluburi şi discoteci, în funcţie de preferinţele lor muzicale. Potrivit ANA, banii i-a dat Centrul Lisabona, autoritatea europeană în materie. Sociologii au vrut să vadă care este legătura dintre consumul de droguri şi spaţiile recreaţionale.


sursa: www.gandul.info/


1 păreri:

chris on 25 martie 2010, 13:52 spunea...

cica manelistii nu se drogheaza. si stai asa, pancarii nu erau cu injectabilele? :D

 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino