vineri, mai 08, 2009

Noua Vamă


Undeva prin ianuarie, imediat după revelion, a apărut, conform tradiţiei, marea întrebare...

Ce facem de 1 mai?

Vama era prima variantă... eram uşor descurajaţi de zvonurile de pe la tv, alea cu "Vama Veche va fi asfaltată, totul va fi dărâmat, multe betoane, vrem să facem o staţiune de lux". Dar, hei, speram să nu se materializeze visele astea, ne bazam pe faptul că prea puţine din promisiunile guvernului ("Fănuş Neagu" ©Paca) sunt păstrate, cât ghinion să avem?!!?!?!?!?

Prin februarie a apărut varianta Costineşti. Şi-aşa vroiam de mult să vedem care-i treaba cu White Horse, luam o vilă ieftină (avea Paca pile)...

Dar a venit sfârşitul lui aprilie ("cu ale lui ploi de primăvară" ©Ligia) şi noi nu aveam nici un plan. Dar trei variante! Concertele din Costineşti (Paraziţii, Viţa de Vie, Şuie, maaaai ales Puya!), Vama Veche (unde eu refuzam să merg că, deh, nu vroiam să-mi văd mult iubita Vamă într-o stare deplorabilă) şi Corbu.

Şi s-a hotărât să fie o noapte Costineşti, una Vamă. De 1 Mai s-a zis "Hai direct în Vamă!". Şi aşa a fost. Drum plin de peripeţii, mi-am uitat portofelul în primul autocar (cu acte şi toţi banii, desigur), apoi, autocarul Mangalia-Vama, care, din cauza unui accident, ne-a lăsat în mijlocul pustietăţii şi ne-am plimbat... prin frig, întuneric, ploaie şi pericole pândindu-ne la toate colţurile.

În Vamă a fost fun. Stufu' e la locul lui, a supravieţuit şi La Piraţi, am auzit că e distracţie şi pe la Gulag, La Canapele au în continuare shaworma scârboasă... Au dispărut Epava (durere mare!) şi gogoşile cu brânză (care au fost înlocuite, de nevoie, de sandwichurile de la Bibi).

Deci Vama a supravieţuit, nici măcar invazie de cocalari nu (mai) era. E totul ok. Aşteptăm să vedem ce păţeşte până la vară, pista de biciclişti nu ne încurcă :D
 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino