luni, august 04, 2008

Stupid user


Nu-mi mai incap in piele de mandrie. Dupa o ora si jumatate cu nervii intinsi la maximum, folosindu-mi toate resursele intelectuale si cunostiintele de limba engleza, am reusit sa-mi fac telefonul sa sune cu "the bear necessities". Am urmat o groaza pasi simpli, trei sferturi din ei nu mi-au folosit la nimic:

1. Instalat chestii de pe cd-ul cu care a venit telefonul. Initial instalat chestie gresita, apoi curatat cd-romul de suc intarit(cu scuipat), instalat chestie corecta.

2. Avem melodia. Trebuie taiata. De cand am participat la un concurs anti-droguri la scoala, stiu cum se editeaza un film. Daca merge cu film, merge si cu melodie. Cu windows movie maker. "Import"-ez melodia, ascult la ea de 100 de ori, ma hotarasc ce si cat ramane, dau sa salvez. Stupoare. Minunatul nu salveaza decat *.MSWMM - sau cel putin atat am descoperit eu. Sfinti, cristosi, biserici, neamuri.

3. Now what? Il vad pe mihai pe mess, mi-amintesc de Wikipedia. Search "audio editing", citit balarii, sclipit ochii. Audacity. Free download, install, start. Am repetat procedura cu aranjat melodia, apoi save. Aici intervine genialitatea celui care a inventat acest program, mult mult respect: apare mesaj mare ca dand "save" voi avea aceeasi soarta ca la wmm, respectiv o extensie numai de ma-sa stiuta. Dar! dand "export mp3/wav", se prea poate sa imi ating telul.

4. Sunt vreodata 4 pasi de urmat?! nu. Trebuie sa fie 5, ca 5 femei in pwla goala, sa fie fara sot... Prin urmare, optiunea "export mp3" nu functiona pur si simplu, doar in combinatie cu un kkt.dll care o encoda(?). Googled, luat kk.dll, export mp3 ....

5. Save, transfer in telefon, plaaaaay:

Look for the, bear necessities
The simple bear necessities,
Forget about your worries and yor strife..... \:D/


Nu ma intereseaza sub nicio forma sa aflu o modalitate mai simpla prin care putea sa obtin acelasi lucru. Oricum nu aveam nimic mai bun de facut...
 

Turtle Blues Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino